Word Supporter van Amsterdam Wind. Help mee op drie manieren:

1. Druk op de knop – 30 seconden en kost je niets

Hier en nu, één simpele druk op de knop helpt al enorm! Laat je e-mailadres hier achter en je bent klaar. Je bent dan officieel supporter van Amsterdam Wind. We mikken op duizenden Amsterdamse supporters in januari 2016. Hiermee kunnen we de provincie Noord-Holland en de rest van Nederland laten zien dat Amsterdammers stappen zetten naar een schonere stad met duurzame energie van eigen windmolens.

 2. Voor de super supporters: Spread the word!

‘Like’ onze Facebookpagina. Zo blijf je meteen op de hoogte van het laatste nieuws rondom Amsterdam Wind. En natuurlijk: bazuin ’t rond! Als vrienden en familie dit van jou horen, zullen ze eerder op de website kijken en Amsterdam Wind steunen.

3. OPTIONEEL: Voorinschrijven om te investeren in het windproject

We zijn nog aan het kijken naar de beste en makkelijkste manieren om mee te investeren in het windproject. Wat vast staat is:

  • Zeggenschap volgens de coöperatieve gedachte. Dit houdt in dat iedereen binnen de coöperatie even veel zeggenschap heeft. Ook wel ‘one man, one vote’ genoemd.
  • Eigendom voor bewoners. Als je investeert ben je ook echt mede eigenaar van de windmolens.

Waar we nog naar kijken is hoe het rendement uitgekeerd gaat worden. Dit kan in de vorm van geld zijn. Een andere mogelijkheid is ter waarde van je investering, stroom geleverd te krijgen. Je kunt dus op deze manier je eigen stroom opwekken. Zodra je bent ingeschreven, word je automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang. Andere projecten in Nederland hebben uitgewezen dat er erg veel vraag is, dus zorg dat jij je niet te laat inschrijft.

Hoe dan ook, jouw steun nu is heel wat waard.

Frank Boon

Frank Boon

Oprichter coöperatie Zuiderlicht/ Amsterdam Wind

We zijn een organisatie die voornamelijk uit vrijwilligers bestaat. Amsterdammers met een groen hart. We hebben helaas geen groot marketingbudget en kunnen je hulp daarom goed gebruiken. Help mee, door mensen in je omgeving te vertellen over ons project. Alvast bedankt!

Inschrijven is vrijblijvend. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus we raden aan om niet te lang te wachten.